Sponsoren

De volgende sponsoren maken het mede mogelijk dat onze auto's een bijdrage leveren aan wielertochten en -wedstrijden:

logo nijman          www.autonijman.nl

Autobedrijf Nijman is een modern BOVAG-RDC-RDW erkend bedrijf met een team van 6 medewerkers.
Exclusief Mitsubishi dealer, APK 2 keuringsbedrijf, Alarm en startblokkering inbouwbedrijf, Schadetaxatie en herstel in eigen beheer, Audio en telefoon inbouw, Vervangend vervoer bij onderhoud, Verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, Financiering en Leasing, Inkoop en bemiddeling van gebruikte auto's, APK 2 dieselkeuringsbedrijf, Airco reparatie en onderhoudsbedrijf, Voorruit reparatie en vervanging, Allround onderhoud aan alle merken auto's, Bandenspecialist met fast fit prijzen, Winterbanden verkoop en opslag en autogas (LPG) Specialist

novuss logo          www.novuss.nl

Novuss is dé partner voor zakelijk ICT & Telecom beheer in Oost-Nederland. Met name bij het midden- en kleinbedrijf (MKB) zijn ze sterk vertegenwoordigd. Kwaliteit, continuïteit en service staan bij ze hoog in het vaandel. Novuss is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van de totale IT, telefonie en infrastructuurbehoefte van een organisatie.

         www.goossensraceshops.nl

Bij de raceshops van Goossens in Borculo en Groenlo staat een uitgebreid assortiment fietsen en accesoires. U vindt er de bekende en minder bekende merken.

         www.sportfoto.nl

Sportfoto.nl is een energiek en dynamisch fotopersbureau, gespecialiseerd in fotografie van met name wielrennen en marathonschaatsen. Door een samenwerking met diverse fotografen in heel het land, kan Sportfoto garanderen dat het bij vrijwel alle wedstrijden op de nationale wielerkalender aanwezig is. Zowel op de weg als in het veld, maar ook bij de baanwedstrijden staat een fotograaf paraat.

          www.autonijman.nl/over_scooterpoint/

Scooterpoint Borculo is gestart met een bedrijfsactiviteit om aan de vraag naar meer en goedkopere mobiliteit van de huidige consument te kunnen voldoen. In een tijd dat de brandstofprijzen en belastingen alsmaar hoger worden, is er gezocht naar een adequate aanvulling van het autobedrijf.
Naast de verkoop en onderhoud van auto's is er nu ook de mogelijkheid om schakelbrommers en scooters te kopen en te laten onderhouden. Exclusief dealer van de merken Derbi-Sym-Kymco-AGM.

          www.sensabikes.com

Intersens Bikes & Parts BV is located in Almelo in the beautiful east of Holland. Here we have been building bikes for 25 years and this is where the Sensa Bikes are build. We make high-quality sportive bikes for active people, to enjoy cycling! Our pricing is always fair because we want to get as many people riding as possible.